top of page

BEVIDST VEJRTRÆKNING

FÅ GLÆDEN OG ENERGIEN TILBAGE

  • Oplever du en hverdag med megen stress og lange to-do-lister? 

  • Lider du af hovedpine, ondt i ryggen eller smerter andre steder i kroppen? 

  • Har du brug for at komme ned i gear- NU?

  • Lider du af angst eller fobier?

  • Har du problemer med at koble af, og sover du dårligt?

 

Ved at anvende den bevidste vejrtrækning i din hverdag, kan du komme i langt bedre kontakt med dig selv - dine følelser, behov og værdier. Bevidst vejrtrækning er for dig, som ønsker mere selvomsorg, ro, autentisk nærvær, glæde, øget energi og større afklarethed med dig selv.

 

I mit virke, bruger jeg primært åndedrætsterapi, som kombinerer bevidst sammenhængende vejrtrækning (også kaldet ”Rebirthing”), med blid afspænding i en unik kombination, til at løsne kroppens uhensigtsmæssige og ubevidste spændinger og blokeringer. Tilstande, som vi alle bærer rundt på og påvirkes af, i større eller mindre grad. Disse dukker oftest op i form af enten smerter, ømme muskler, negative tanker og følelser. 

 

Herudover, anvender jeg også en række forskellige energi, mindfulness -og meditationsøvelser afhængig af, hvilket formål den enkelte session har, baseret på klientens behov, situation og ønske.

 

Integrationen af bevidst vejrtrækning i hverdagen har en række veldokumenterede positive virkninger på krop og psyke. Jeg tidligere arbejdet sammen med psykologer og psykoterapeuter, da bevidst vejrtrækning er godt supplement til deres kognitive arbejde.

 

Jeg har stor erfaring med at undervise i bevidst vejrtrækning, både individuelt og i større gruppesammenhænge, hvor jeg har lavet længerevarende undervisningsforløb for større virksomheder, meditationsgrupper og i forbindelse med retræter i ind -og udland.

Praktisk information:

 

Åndedrætssessioner og undervisning i bevidst vejrtrækning afholdes efter aftale, både for enkeltpersoner, par og grupper. 

Undervisning af grupper kan evt. afholdes på virksomhedens eller foreningens adresse – kontakt mig gerne for nærmere info. 

 

Priser:

  • 1200,- for 1:1 session af 1,5 times varighed

  • 1800,- for par-session af 2 timers varighed

  • 8000,- for en gruppe (3 til 10 personer) undervisning i bevidst vejrtrækning af 4 timers varighed inkl. forudgående forberedelse

 

Alle priser er eksklusive moms.

Kontakt

Kontakt mig for en uforpligtende snak om BEVIDST VEJRTRÆKNING

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!

bottom of page