top of page

OM JACOB KLEBERG

Indtil jeg fyldte 40 år, var jeg en succesfuld forretningsmand med lederjob i flere anerkendte selskaber, og 100 rejsedage om året.

Det år, jeg trådte ind i mit fjerde årti, blev jeg administrerende direktør og medejer i et iværksætterselskab, indenfor mode med globale ambitioner. 

Det blev for mig et vendepunkt, og starten på en brat opvågning.

Efter 26 måneders nonstop arbejde i iværksætterselskabet, måtte jeg kaste håndklædet i ringen, da jeg oplevede alvorlige overbelastningsreaktioner. Dette sammenbrud gjorde det klart for mig, at jeg manglede evnen til at påskønne skønheden ved livet, være nærværende og fuldt til stede i nuet - og medførte et dybfølt ønske om at ændre dette. 

Et nyt kapitel begyndte, hvilket afstedkom en åbning til den metafysiske og åndelige verden. Ligeledes blev det begyndelsen til et af mit livs allerstørste vendepunkter, hvor jeg startede min bevidste rejse på at skabe balance mellem krop, sind og ånd. Mit indre arbejde handlede om at få bevidstgjort fortrængte traumer og opløse uhensigtsmæssige handle -og adfærdsmønstre. En rejse som varer hele livet.

Jeg brænder for at være katalysator for bevidste forandringsprocesser og herved bidrage til, at der bygges bro imellem den indre og den ydre verden – både individuelt og i grupper. 
Min erfaring er, at en dybere indre harmoni, balance, meningsfuldhed og glæde ved livet indtræffer, når disse to verdener forbindes og leves samtidigt. 
​​
Jeg arbejder med en kombination af samtale, bevidst vejrtrækning, meditation, healing og astrologi. Ligeledes inddrager jeg min erhvervserfaring fra både etablerede virksomheder og startups i mit virke, hvor min primære funktion altid har været at gøre idéer, visioner og planer til konkret virkelighed. 

Jeg tror på, at vores liv handler om at gøre det ubevidste i os bevidst – til gavn og glæde for både os selv og HELHEDEN.

 

Kærligst Jacob 
 

Profilbillede2_omJacobKleberg_edited.jpg
IMG_7376.jpg

Uddannelse:

1984-85: AFS- udvekslingsstudent, Lille, Frankrig.

1986: Samfundssproglig student, Aalborghus Gymnasium, Aalborg.

1989: HA-Int., Handelshøjskolen i Aarhus.

1990: KEDGE Business School Marseille-International Business (Fransk MBA), France. 

1991: ERASMUS studerende på Universitetet i Siena, Italien.

1992: Hovedopgave i Paris, Frankrig. COMETT legat.

1993: Cand. Merc. Int., Handelshøjskolen i Aarhus.

 

1998-2013: En række lederkurser hos Coloplast A/S, Johnson & Johnson og Cardiac Science.

 

2001: NLP-Practitioner (Expand).

2006: B-Fodboldtræner, DBU (5 år som fodboldtræner i FC Holte)

2011: NLP-Master Practitioner (NLP-Huset)

2014: Krops -og åndedrætsterapeut.

2014: Paqo/healer jf. Andes traditionen

2015: MST-basic instruktør (holistisk fitness)

2016: Thorax Trainer instructor level 2 v. læge Ulrich Ghisler.

2018: Energifeltsterapeut, 1. del, v. healer og musiker Frank Lorentzen.

2019: Divine Deacon v. forfatter Lars Muhl.

2020: Spirituel Astrolog på Astrologisk Akademi v. astrolog Claus Houlberg.

 

Erhvervserfaring:

 

Jeg har mere end 25-års erfaring med internationalisering, iværksætteri og ledelse fra både ind -og udland, og har i de sidste 10 år har været selvstændig, hvor jeg blandt andet har arbejdet med at planlægge og gennemføre større spirituelle workshops, koncerter og retræter i Danmark og i udlandet. 

 

I mit virke har jeg været facilitator for en lang række Wholeness Roadmap processer, både individuelt og i gruppe. Ligeledes har jeg haft en række længerevarende konsulentopgaver med det formål at omsætte idéer og drømme til konkret virkelighed.

 

Endelig har jeg arbejdet med personlig udvikling og bevidstgørelse, via brugen af åndedrætsterapi, livssamtaler, astrologi og healing.

bottom of page